Nieuws

Cliëntenraad compleet

Net voor de zomer maakten we bekend dat Loek Kurvers was benoemd tot nieuwe voorzitter van onze Cliëntenraad. Verheugd laten we weten dat we onlangs nog drie nieuwe leden hebben mogen benoemen. Per 1 september 2024 zullen toetreden tot onze Cliëntenraad: Ruud Lauffer, Maureen Butink en Hans Thissen.

Ruud Lauffer woont in Maastricht en is directeur van REFFUAL Veiligheid en Advies. Hij beschikt over een onderwijskundige achtergrond en heeft vooral ervaring op het gebied van handhaving/ veiligheid.

Maureen Butink is in het dagelijks leven Business Development Manager en lid MT bij SD Worx Staffing Solutions. Ook is ze binnen de gemeente Heerlen raadslid voor de Jongerenpartij Heerlen.

Hans Thissen was voor zijn pensionering onder meer bedrijfsarts en is tegenwoordig nog actief als medisch adviseur voor onder andere advocatenkantoren en particulieren. Hij woont in het Midden-Limburgse Haelen.

Met de benoeming van deze drie leden is onze Cliëntenraad weer compleet. De onderlinge portefeuilleverdeling zal later dit jaar worden vastgesteld.

We kijken uit naar een constructieve  samenwerking met als doel de belangen van onze patiënten te waarborgen!